سیر سیاه

Category: دسته‌بندی نشده Comments: No comments

سیر سیاه چیست؟

 

امروزه اکثر مردم اروپا با خواص سیر سیاه آشنایی دارند و معمولا ترجیح می دهند به جای انجام رژیم های سخت غذایی و ورزش های طاقت فرسا با استفاده از سیر سیاه به یک وزن ایده آلی برسند؛ زیرا سیر سیاه نسبت به سیر سفید مواد مغذی بیشتری دارد و غالبا می تواند طی مصرف مداوم در برخی وعده های غذایی باعث افزایش دادن متابولیسم بدن شود که همین امر به راحتی می تواند تنظیم قند، تنظیم فشار خون، تنظیم کلسترول خون و کنترل بسیاری موارد مهم دیگر در بدن را به همراه داشته باشد.

نکته ی حائز اهمیت دیگری که در رابطه با مصرف سیر سیاه وجود دارد این است که مصرف این ماده ی ارزشمند ویروس ها، قارچ ها، باکتری ها و میکرو ارگانیسمهای مضر درون بدن را کاهش میدهد و با از بین بردن عفونت ها میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و همچنین میتواند در کاهش بیماریهای التهابی مانند آرتروز و یا التهاب روده تاثیرات مثبت بسیاری داشته باشد. ـ در سیر سفید چربی به نام الیسین وجود دارد که به طور طبیعی آنتی بیوتیک و ماده ضدقارچ ایجاد می کند.

تحقیقات خارجی زیادی وجود دارد که تایید می کند که پلی فنول ها اثرات مفیدی روی پیشگیری از سرطان، درمان سرطان، پیشگیری و درمان بیماری های قلبی عروقی، کنترل دیابت نوع ۲، پیشگیری از چاقی و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد (منبع). مصرف این نوع سیر به سبب ترکیبات مفیدی که دارد به خصوص برای کنترل سرطان معده و روده پیشنهاد میشود.

در یک پژوهش روی موش ها مشخص شد مصرف سیر سیاه باعث تنظیم سوخت و ساز چربی و کلسترول خون شده و در نتیجه سطح چربی کل، تری گلیسیرید و کلسترول خون کاهش یافته و به طور قابل توجهی باعث کاهش وزن و لاغری می شود. همچنین تحقیقات دیگری هستند که خواص مفید پلی فنول ها را برای سلامت قلب و عروق، سوخت و ساز بدن، پیشیگیری از سرطان، شادابی پوست، سلامت روده ها و پیشگیری از عفونت میکروبی تایید می کنند.

از آنجایی که زود انزالی می تواند بسیار مشکل ساز بوده طبیعتا لازم است سریعا به رفع آن پرداخته شود که در ادامه ما روش های موثری برای درمان طبیعی این مشکل و استفاده از سیر سیاه برای درمان زود انزالی بیان خواهیم کرد. چنین مطلبی هم بی سند و بی اعتبار است و اولا این ماده در سیر سیاه نیست و در خود سیر تازه به مقدار بسیار کمی وجود دارد و ثانیا تنها در حد کم می تواند روی مشکلات نعوظ (و نه زود انزالی) موثر باشد که در همین زمینه هم تحقیقات ناچیز و ناکافی است.

آنتی اکسیدان ها در سیر به وفور یافت می شود ولی این ماده با تخمیر سیر سفید و تبدیل آن به سیر سیاه چند برابر می شود! نحوه استفاده از سیر برای تقویت مو به صورت استفاده روی پیاز موها و از طریق ترکیب با روغن یا شامپو است. اما تحقیقاتی وجود دارد که نشان می دهد سیر تازه (و نه سیر سیاه) می تواند برای تقویت پیاز مو و از بین بردن باکتری ها و قارچ کشی مورد استفاده قرار گیرد.

توجه داشته باشید آلیسین موجود در سیر و پیاز به طور باورنکردنی خون را به سمت آلت تناسلی تنظیم می کند که این امر طبیعتاً برای درمان مشکلات جنسی آقایان بی نظیر می باشد. توجه داشته باشید خواص سیر سیاه برای زود انزالی به گونه ای است که لینولنیک موجود در آن باعث گرمایش جنسی شده که این امر خود می تواند انزال زودرس را درمان کند. این امر باعث می شود تا سیرهای معمولی حالتی کاراملی پیدا کنند.

به همین خاطر پزشکان به مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی توصیه می کنند سیر مصرف کنند و سیر سیاه هم به همان میزان برای سلامت قلب و عروق مفید است، با این تفاوت که خوردنش خیلی آسان تر بوده و بوی بد ندارد. اگر بعد از مصرف سیر تازه این عوارض جانبی را مشاهده کردید ، مصرف آن را کاهش داده و علائم بیماری را ادامه داد.

دستگاه تخمیر سیر سیاه، 

در مورد این سوال که سیر سیاه چگونه درست می شود گفته شد تهیه این محصول تنها از تخمیر سیر تازه و کارامل شدن به همراه انجام فرآیندهای غیر آنزیمی و همچنین اکسیداسیون فنل ها حاصل می شود. سرطان ، که به عنوان یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در جهان شناخته شده است ، نوعی بیماری است که با رشد کنترل نشده یا غیر طبیعی سلول ها یا بافت ها در بدن ما همراه است.

به علاوه مصرف سیر سیاه با شل کردن توده های لیپیدی انباشته شده در بدن میتواند پروسه ی چربی سوزی را راحتتر کرده و تاثیر قابل توجهی بر روی کاهش وزن و لاغری فرد داشته باشد. اگرچه سیر سیاه به طور کلی برای مصرف بی خطر تلقی می شود ، برخی از عوارض جانبی بالقوه وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرند. با توجه به این که گفته شد سیر سیاه برای درمان زود انزالی مناسب است در خصوص نحوه اثرگذاری این ماده غذایی باید بدانید مواد مغذی موجود در سیر سیاه که از جمله مواد اثربخشی درمان زود انزالی باشد می تواند انرژی جنسی را بیشتر کرده که با این حال افرادی که سیر سیاه استفاده می کنند از مشکلات ناشی از ناتوانی جنسی به دور خواهند بود.

قبل از مصرف هر ماده ای به عنوان درمان با پزشک خود مشورت کنید. از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است. این واکنش نه تنها به سیر رنگی تیره ، بافتی جوانی و طعم و رایحه متمایز می بخشد ، بلکه ارزش غذایی این غذای فوق العاده را حتی بیشتر افزایش می دهد.

سیر سیاه برای لاغری نی نی سایت، 

سیر باعث افزایش میزان و کیفیت اسپرم می شود. وقتی که سیر ساده به سیر سیاه تبدیل می شود، آنتی اکسیدانهای موجود در آن افزایش پیدا کرده و ترکیبات مهم و ناپایدار موجود در سیر خام از جمله آلین و آلیناز که مواد تشکیل دهنده ی آلیسین هستند نیز به موادی با خاصیت آنتی اکسیدان قوی از جمله اِس اَلیل سیستین یا همان SAC که از جمله آنتی اکسیدان های قوی می باشد تبدیل میشوند.

امروزه همه ی ما گیاه سیر را می شناسیم یک گیاه با خواص و فواید بی شمار که تقریبا تمام افراد می توانند از آن استفاده کنند و به عنوان یکی از مغذی ترین و پر فایده ترین مواد خوراکی در رژیم غذایی شناخته می شود. برای آشنایی با خواص مهم سیر سیاه ما را همراهی کنید. بارگیری با آنتی اکسیدان ها، سیر سیاه می تواند تسکین التهاب زیادی را ارائه دهد. سیر سیاه به دلیل داشتن مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان ها، می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز مشکلاتی مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند.

این فرآورده غذایی از قرن ها پیش توسط کره ای ها، ژاپنی ها و تایلندی ها مصرف می شده است. برای مصرف این دو محصول به همراه هم می توانید سیر سیاه را به همراه پودر جوز هندی در غذاهای خود استفاده کرده و آن را میل کنید که در این صورت به راحتی می توانید از خواص این دو ماده غذایی برای درمان زود انزالی استفاده کنید. پلی فنول ها خواص درمانی زیادی دارند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند.

سیر حاوی ترکیبات گوگردی زیادی است که می تواند در حفظ فشار خون سالم مفید باشد. شواهد توسط یک مطالعه جدید تأیید شده است که نشان می دهد ترکیب سیر سیاه باعث افزایش توانایی سوزاندن کالری بدن می شود. در مقابل ، همین مقدار عصاره سیر سیاه حاوی 40 کالری ، 4 گرم کربوهیدرات ، 1 گرم پروتئین ، 2 گرم چربی ، 1 گرم فیبر رژیم غذایی ، 160 میلی گرم سدیم ، 0.64mg آهن ، 2.2 میلی گرم ویتامین C و 20 میلی گرم کلسیم است.

متخصصان تغذیه با اشاره به خواص متعدد سیر و افزایش چند برابری این خواص در سیر سیاه می گویند: با توجه به ارزش غذایی و تأثیرات سیر سیاه، توصیه می شود این ماده ارزشمند در رژیم غذایی گنجانده شود چرا که سیر سیاه ضمن جلوگیری از بیماریهای قلبی، باعث کاهش فشار خون شده و غلظت خون را کاهش می دهد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ دکتر سعید مرادیپور متخصص تغذیه با اشاره به خواص “سیر سیاه” اظهار کرد: با توجه به ارزش غذایی و تأثیرات سیر سیاه، توصیه میکنیم این ماده ارزشمند را در رژیم غذایی خود بگنجانید چرا که سیر سیاه ضمن جلوگیری از بیماریهای قلبی، باعث کاهش فشار خون شده و غلظت خون را کاهش میدهد. مونوسدیم گلوتامات ماده ای است که در گوجه و پنیر وجود دارد و خوردن مقدار کم آن مشکلی ایجاد نمی کند.

جالب است بدانید که سیر سیاه در مقایسه با سیر خام PH پایینتری دارد و کمی خاصیت اسیدی بیشتری دارد. سیر سیاه به دلیل خوش طعم بودن و فراوان بودن ترکیبات فعال زیستی ، با رشد چشمگیر تقاضای مصرف در طی سالهای اخیر به یکی از معروف ترین و برجسته ترین محصولات موجود در مواد مغذی و عملکردی مواد غذایی تبدیل شده است. اگر فکر می کنید که به آلرژی سیر حساسیت دارید ، باید مصرف آن را قطع کرده و با یک پزشک معتبر مراقبت های بهداشتی صحبت کنید.

آب موجود در سیر تقریبا ۶۳ درصد است که طی فرآیند تخمیر باید به مقدار ۴۰ تا ۵۰ درصد برسد تا برای خوردن بهتر باشد. در طی فرایند تخمیر رطوبت بین ۷۰ تا ۹۰ درصد و همچنین دما بین ۶۰ تا ۸۰ درجه تغییر میکند و این تغییرات دما و رطوبت بر اساس زمان و میزان تخمیر متفاوت است و به صورت کاملا هوشمند و توسط تجهیزات پیشرفته صورت می گیرد. تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری می کنند.

اگر سیر در حرارت بین ۸۰ تا ۹۰ درجه تخمیر شود، شکر محلول در آب آن کاهش یافته و طعم شیرینی نخواهد داشت. طبق این یافته ها خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن، در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است! سیر خام تازه به دلیل توانایی کمک به بهبود سلامت قلب شناخته شده است.

به دلیل آلیسین کمی که دارد برای افراد گرم مزاج بسیار مناسبتر بوده و به دلیل از بین رفتن سولفور که دلیل اصلی بو و طعم تند سیر می باشد مصرف آن منجر به بوی بد دهان نمیشود. چنانچه در اثر مصرف سیر خام معده شما دچار سوزش و مشکلات دیگری می گردد باید به شما بگویم که سیر سیاه هیچ گونه احساس ناراحتی در معده شما ایجاد نمی کند.

بعد از آن باید گاز را خاموش کرده و هنگامی که هنوز مواد گرم است به آن زعفران، میخک و هل آسیاب شده را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا همه این مواد با هم ترکیب شود. سیر سیاه به دلیل خوش طعم بودن و فراوان بودن ترکیبات فعال زیستی، با رشد چشمگیر تقاضای مصرف در طی سالهای اخیر به یکی از معروفترین و برجستهترین محصولات موجود در مواد مغذی و عملکردی مواد غذایی تبدیل شده است.

با ترکیبی از فعالیت بدنی و تعادل رژیم غذایی سالم بین انرژی و مصرف انرژی می توان از چاقی جلوگیری کرد. بنابراین سیر سیاه برای جلوگیری از افزایش وزن ناشی از رژیم غذایی چرب، موثر است. یک پژوهش دیگر در کره جنوبی نشان داد که سیر سیاه خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد و یک غذای مناسب برای محافظت از کبد در برابر آسیب های کبدی ناشی از مصرف الکل است.

در یک پژوهش دیگر محققان به این نتیجه رسیدند که خوردن سیر سیاه باعث کاهش وزن می شود؛ این کاهش وزن در اثر بی اشتهایی و کمتر غذا خوردن نبوده است، که به این معنی است که کاهش وزن در اثر مصرف سیر سیاه به علت کاهش مصرف غذا نیست (منبع). همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

این مسئله با توجه به اینکه ترکیبات سیر سیاه و سیر تازه نزدیک به هم است در مورد سیر سیاه هم صادق است. سیر سیاه سیر خام تازه (Allium sativum) است که تحت فرآیند تخمیر قرار گرفته است ، جایی که در 140 تا 170 درجه فارنهایت به مدت 30 تا 90 روز نگه داشته می شود. سیر سیاه با اجازه دادن به سیر منظم در دمای بین 140 تا 170 درجه فارنهایت برای مدت سه تا چهار هفته تولید می شود.

تخمیر یعنی قرار دادن سیرها به مدت ۳۰ تا ۹۰ روز در فضایی با حرارت ۱۴۰ تا ۱۷۰ درجه فارنهایت. طی این روند سیر را بین ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتی گراد نگهداری میکنند. جمع بندی تحقیقات نشان می دهد بهترین دما برای تخمیر سیر و تبدیل آن به سیر سیاه دمای ۷۰ درجه سانتی گراد است.

با این شرایط سیر سریعتر پیر می شود و از رنگ سفید به رنگ تیره / سیاه تبدیل می شود. وقتی به تفاوت سیر سیاه با سیر معمولی نگاه می کنید ، واقعاً به کاهش محتوای آلیسین در دومی برمی گردد. سیر سیاه دارای خواص دارویی دیگری نیزشامل ضد آلرژی، ضد دیابت، ضد التهاب، ضد چاقی وهیپولیپیدمی وبهبود عملکرد کبد و سیتم عصبی می باشد.

حال با وجود آن چه بیان شد لازم است بدانید یکی از ترکیب های سیر سیاه برای درمان زود انزالی ترکیب آن با جوز هندی می باشد زیرا جوز هندی نیز در کنار سیر سیاه می تواند خواص زیادی داشته باشد و این محصول به عنوان یک گیاه دارویی در بسیاری از کشورها استفاده می شود.

که یک ترکیب ارگانوسولفور از آمینو اسید سیستسن با خاصیت دارویی وآنتی اکسیدانی میباشد، می گردد. این پلاک های چربی با رسوب در بدنه رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق شده و باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود. محققان دانشگاه ملی پوسان کره جنوبی تایید کرده اند که سیر سیاه به خاطر داشتن ماده هیدروکسی متیل فورفورال (۵-HMF) خواص ضد التهابی داشته و از بیماری های قلبی عروقی مانند تصلب شراعین (گرفتگی رگ ها و عروق) پیشگیری می کند (منبع).

بسیاری از مطالعات نشان می دهند که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. در این مواقع باید با داروهای ضد حساسیت و ضد التهابی واکنش نادرست بدن را کنترل کرد. باید توجه داشت که فقط دما موثر نیست و خواص سیر سیاه تحت تاثیر عواملی دیگری مثل رطوبت هم هست.

در این پژوهش ما به معرفی و بررسی برخی از خواص سیر سیاه می پردازیم. در ادامه خواص سیر سیاه دکتر بیز را بیشتر بررسی می کنیم. در یک پژوهش محققان کره ای اثر درمان با سیر سیاه را بر موش هایی که در اثر غذای چرب دچار آسیب های کبدی شده بودند بررسی کردند. در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات سیر را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص سیر و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت فال و خواب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

مصرف زیاد آن بدلیل PH اسیدی آن در افرادیکع بیماری های گوارشی دارند مضر می باشد. همچنین ، دوزهای زیاد خوراکی عصاره برای کودکان بی خطر نیست ، در حالی که کاربرد موضعی می تواند باعث ایجاد صدمات مانند سوختگی روی پوست کودک شود. سعی کنید همواره از غذاهای خنک استفاده نموده و باید بدانید که غذاهای آبدار برای درمان زود انزالی چندان مناسب نیست مثلا اگر از گوشت های کباب شده به همراه سیر استفاده کنید خیلی موثر تر از غذاهای آبکی چون سوپ و آش خواهد بود.

بعد از این باید روغن حیوانی را به آن اضافه نموده و به خوبی با هم مخلوط کنید و سپس زمان اضافه کردن عسل می رسد. محیط باید بسیار رطوبت داشته باشد (با رطوبت نسبی 80 تا 90٪) و تا 40 گرم باشد °C به 60 °ج. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلول می شود جلوگیری می کنند. تحقیقات زیادی تایید کرده اند که سیر سیاه حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال های آزاد در بدن را که عامل سرطان هستند از بین می برد بنابراین خاصیت ضد سرطانی قوی دارد (منبع ۱ و منبع ۲).

و.. توانسته مورد استقبال افراد زیادی در سراسر جهان قرار بگیرد، به طوری که مردم کشورهایی مانند ژاپن، تایلند و بسیاری مناطق دیگر جهان این محصول را به عنوان یک غذای سنتی استفاده می کنند. اینکه هیدروکسی متیل فورفورال ماده مفید یا مضری است بین دانشمندان مورد بحث است. کارشناسان تغذیه با انجام دادن آزمایش های گوناگون بر روی این ماده دریافته اند که فرایند حرارت دادن به سیر باعث افزایش غلظت آلیسین و S-allycysteinc می شود.

با توجه به خواص بی نظیری که در سیر سیاه وجود دارد جالب است بدانید که سیر سیاه چگونه درست می شود و می تواند به صورت چه فرآورده هایی در مصارف مختلف به کار گرفته شود. همه این خواص مفید در پلی فنول هاست که سیر یکی از منابع غنی پلی فنول است و سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر سیر سفید پلی فنول دارد! همچنین ترکیب بیشتری به نام S-Allylcysteine (SAC) دارد. از خواص دیگر سیر سیاه می توان به کاهش کلسترول ضد سرطان ومبارزه با یبوست نام برد.

تنها مزیت سیر سیاه به سیر خام طعم و بوی آن نیست بلکه خواص آن در طی این فرایند تخریب این ۴ تا ۱۰ برابر می باشد و این مورد توسط تحقیقات علمی بسیار زیادی به اثبات رسیده است. طی این فرآیند، رنگ سیر سیاه شده و طعم آن شیرین و بافت ژلهای پیدا میکند.

در مقایسه با سیر خام، سیر سیاه دارای رنگ معمولی سیاه، طعم شیرین و بافت جویدنی و بدون بو است. اما راهکار چیست و چگونه می توانیم بدون تحمل بوی تند و به گونه ای که تمام خواص موجود در سیر جذب بدن بشود از این گیاه ارزشمند استفاده کنیم؟ مطالعات زیادی نشان دادهاند خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه میتواند به مبارزه با سرطان کمک کند. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند.

آلیسین یک ترکیب طبیعی سولفوری است که از سیر به دست می آید و خواص آنتی بیوتیک زیادی از جمله اثرات ضد ویروسی، ضد باکتری، ضد انگلی و ضد قارچی است. این اثرات مفید در تحقیقات داخلی هم ثابت شده است؛ مثلا در یک پژوهش در ایران محققین به این نتیجه رسیدند که افزايش مصرف مواد غذایی حاوی پلی فنول ها می تواند در کاهش خطر بروز و گسترش بیماریهای قلبی عروقی در بیماران دیابتی مفید واقع گردد (نشریه پژوهنده).

اگر از داروهای رقیق کننده خون یا داروهای فشار خون بالا استفاده می کنید ، بهتر است مصرف خود را در حد متوسط نگه دارید تا از تداخل داروهای خود جلوگیری کنید. اگر دوست دارید سیررابه سس تارت برنج یاپاستااضافه کنید. در خوردن سیر سیاه احتیاط کنید. سیر سیاه هم به همان اندازه برای قلب مفید است. اگرچه سیر سیاه به اندازه سیر خام تازه رایج نیست ، اما بسیاری از فروشگاه ها آن را می فروشند.

سیر تازه به عنوان ماده ای مغذی که باعث سلامت قلب می شود معروف است. سیر سیاه یک ماده غذایی کاربردی است که از سیر تازه تولید می شود و از طریق تخمیر سیر کامل یا پالپ های پوست کنده شده در محفظه ای انجام می شود که دمای آن بین (60-90 درجه سانتیگراد) و رطوبت آن (70-90٪) تنظیم شده و در یک دوره زمانی 30 تا 90 روزه آماده می شود . همانطور که قبلاً نیز گفته شد ، عصاره سیر سیاه با تخمیر دومی در یک محیط کاملاً کنترل شده از سیر تازه فرآوری می شود.

در طی فرآیند تبدیل سیر تازه به سیر سیاه، آنتی اکسیدانهای موجود در سیر افزایش پیدا میکنند و ترکیبات مهم و ناپایدار موجود در سیر خام از جمله آلین و آلیناز که مواد تشکیل دهنده ی آلیسین هستند نیز به موادی با خاصیت آنتی اکسیدان قوی از جمله اِس اَلیل سیستین یا همان SAC که از جمله آنتی اکسیدان های قوی می باشد تبدیل میشوند. پس از طی مراحل فرآوری، سیر حالت ژله ای پیدا می کند، مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه می شود.

از سیر سیاه شیرین به تنهایی لذت ببرید. به علاوه سیر سیاه در مقایسه با سیر معمولی برای درمان بیماری های التهابی موثرتر است (منبع ۱ و منبع ۲). خوب است که بدانید در سیر خام (سفید) موادی وجود دارد که مانع جذب کامل مواد مغذی موجود در سیر می شود اما وقتی که سیر تخمیر شده و تبدیل به سیر سیاه می شود، مقدار مواد مغذی موجود در سیر که با زیست بدن سازگارترند بیشتر می شود و همین موضوع منجر به افزایش جذب این مواد معذی در بدن می شود.

سیر سیاه همان سیر سفید است که تخمیر شده و ۴ تا ۵ برابر خواص درمانی بیشتری از سیر معمولی دارد! علاوه بر اینکه سیر سیاه به نسبت سیر خام (سفید) آنتی اکسیدان های قویتر، بیشتر و پایدارتری دارد آب و رطوبت کمتری هم دارد که این موضوع منجر به بهبود و تقویت خواص غذایی و آمینو اسیدهای موجود در آن می شود. از طرف دیگر سیر خام کالری کمتری دارد و حاوی سدیم کمتری با ویتامین C کمی بیشتر است ، سیر سیاه حاوی فیبر و آهن بیشتری است و کمی کربوهیدرات کمتری دارد.

سیر سیاه با تقویت سلولهای لنفوسیت T و ماکروفاژ ها حمله آنها را بر علیه پاتوژن ها تقویت میکند . از دیگر چالشهای مصرف سیر بوی تند و زننده ی آن است که همین موضوع خود به تنهایی دلیل اصلی عدم مصرف سیر در خیلی از افراد و خانواده ها می باشد. برای اطلاع از نحوه استفاده سیر سیاه به این مقاله مراجعه فرمایید: طریقه مصرف سیر سیاه. نکته: بخش سلامت جامعه پویا همواره در راستای اطلاع رسانی مطلب منتشر می کند و این مطالب جنبه درمانی ندارد.

جامعه پویا -سیر سیاه فراورده ای است که از تخمیر سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترل شده تهیه میشود. سیر سیاه باعث بهبود عمل هموستاز در خون شده و قند خون را کنترل می کند. خواص درمانی سیر سیاه کمتر از سیر معمولی نیست و حتی در بعضی از موارد بهتر عمل می کند و به همین دلیل است که قیمت این گونه سیر بسیار بالا می باشد. اما اگر بدن درست عمل نکند و هموستاز به خوبی انجام نشود، بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت میشود.

بنابراین سیر سیاه چند برابر سیر تازه برای کنترل قند خون مفید است. در پژوهش دیگری ۹۱ روز به تعدادی موش غذای پرچرب داده شد و بعد از این مدت در موش ها آثار چاقی، افزایش قند خون، افزایش چربی خون و آسیب های کبدی و کلیوی ظاهر شد. شواهد رو به رشدی که نشان دهنده اثرات درمانی سیر سیاه از جمله ضد سرطان، ضد چاقی، سیستم ایمنی بدن، هیپولیپیدمی، آنتی اکسیدان، محافظت کننده سلولهای کبدی و محافظت کننده عصبی هستند، در چند دهه گذشته گزارش شده است.

در موش هایی که سیر سیاه تخمیر شده خورده بودند آثار مقابله با چاقی، بهبود در کبد و کاهش چربی خون مشاهده شد. تکه های سیر را می توانید صبحانه با نان بخورید. شما می توانید از این ماده به روش های گوناگونی مانند تخمیر شده، روغن یا به صورت خام استفاده کنید.

تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه مانع از واکنش های آلرژیک و حساسیتی بدن می شود و می تواند به عنوان یک ماده مفید در درمان بیماری های حساسیتی مورد استفاده قرار گیرد. موارد معدودی از تحقیقات حاکی از خاصیت سیر تازه (و نه سیر سیاه) برای پوست و از بین بردن جوش و آکنه است. یکی از علل خاصیت ضد اکسیدانی بیشتر در سیر سیاه، تولید مقداری زیادی ترکیبات آلی گوگرد یا ترکیبات اورگانوسولفور در فرآیند تبدیل سیر تازه به سیر سیاه است.

سیر سیاه، اگر چه مانند سیر معمولی شهرت ندارد اما خاصیت آن چند برابر است. اما چه اتفاقی برای این ماده مفید و بد بو در فرآیند تخمیر و تبدیل سیر تازه به سیر سیاه می افتد؟ در حالی که به نظر می رسد سیر سیاه یک ماده غذایی جدید است اما قرن هاست که وجود دارد و مورد استفاده قرار می گیرد. اگرچه سیر سیاه از سیر خام تهیه می شود که در طی چند هفته در یک محیط گرم و کنترل شده توسط رطوبت “تخمیر” شده است ، اما تفاوت های قابل توجهی بین سیر سیاه و خام از نظر فواید و طعم سلامتی وجود دارد.

در طی فرآیند تخمیر ، میخک ها رنگ مشکی مشخصی دارند. بوتههای سیر برای هفتهها در معرض میزان مشخصی از متغیرهای گرما و رطوبت قرار میگیرند. در حقیقت سیر سیاه همان سیر سفید خوراکی است که در دمای ثابت و همچنین میزان رطوبت کنترل شده ای تخمیر شده و مورد فرآوری قرار می گیرد که در نهایت با تغییر رنگ دادن به شکل سیر سیاه در می آید.

به دلیل تغییر خاصیت فیزیکوشیمیایی ، سیر سیاه از تجمع بالاتری ، به عنوان مثال ، خاصیت آنتی اکسیدانی نسبت به سیر تازه برخوردار است. سیر سیاه یا (Black Garlic) فرآورده ای است که از تخمیر کنترل شده سیر تازه (Allium sativum L. ) حاصل می گرددد. سیر سفید به دنبال یک فرایند تخمیر یک ماهه تحت گرما و رطوبت کاملاً کنترل شده، به سیر سیاه تبدیل می شود.

همچنین در طی فرآیند تبدیل سیر خام به سیاه، پروتئین و فیبر و مواد معدنی خاصی مانند زینک، پتاسیم، منیزیم، آهن، منگنز، فسفر و سلنیوم موجود در سیر افزایش پیدا میکند که همین موضوع باعث شده تا سیر سیاه نسبت به سیر سفید مغذی تر بوده و ارزش غذایی بالاتری هم داشته باشد. از مهم ترین اتفاقاتی که در طی این روند برای سیر می افتد این است که طعم تند خود خود را از دست می دهد چرا که برخی از ترکیبات موجود در این ماده خنثی می شوند.

سیر تازه خام به عنوان یک ماده ی غذایی بی نظیر در دنیا شناخته میشود که سرشار از آنتی اکسیدان، آنتی بیوتیک ها و خاصیت آنتی ویروسی است و تقریبا می توان گفت که تمامی متخصصین تغذیه و پزشکان در سرتاسر دنیا به مصرف مداوم و روزانه ی سیر توصیه می کنند و شاید هیچ ماده ی غذایی دیگری به اندازه ی سیر حضورش در رژیم غذایی ما انقدر تاثیرگذار نباشد.

با وجود آن چه گفته شده در میابیم مصرف سیر سیاه و درمان زود انزالی با یکدیگر رابطه مستقیم دارد. بد نیست بدانید هیچ سند و مدرک علمی و معتبری مبنی بر خاصیت سیر سیاه برای زود انزالی وجود ندارد. تحقیق علمی و مستندی مبنی بر مفید بودن سیر سیاه برای پوست وجود ندارد. تحقیق علمی و مستندی مبنی بر تقویت رشد مو یا درمان ریزش مو توسط سیر سیاه وجود ندارد.

واقعیت این است که درمان زود انزالی با سیر سیاه به هیچ وجه درست نیست و حتی یک تحقیق علمی هم در این زمینه وجود ندارد. شاید با خود بگویید که قیمت سیر سیاه برای زود انزالی منطقی نیست. مطالعات نشان می دهد ؛ این ماده برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچه ای نیز می تواند مفید باشد و خاصیت انرژی زایی دارد و افرادی که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است، با خوردن این خوراکی، می توانند سیستم دفاعی بدن خود را تقویت کنند.

رژیم آنلاین آردایت

https://laghari.rdiet.ir/

https://laghari.rdiet.ir/

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>