10 ظروف با سرآشپز مشهور ماسیمیلیانو Alajmo

Category: دیلی بیست Comments: No comments

یکfter یک شیفت مورد علاقه شما چیست گناه لذت به خوردن ؟ “نان و روغن زیتون. نان تازه پخته شده است که اغلب دست کم گرفته آشپزی گنج. از آن نیاز به مراقبت و قصد. علاوه بر آن یکی از مهمترین جشنی مواد غذایی وجود دارد. شما می توانید شکستن نان و به اشتراک گذاری آن را بدون ظروف—شما عادت به خوردن آن را با دست خود. و روغن زیتون به دلیل آن را یک برکت و رحمت است که هرچه از زیتون و حمل آن با چشم عطری.”

وجود دارد یکی ظرف شما نمی خواهد به طبخ ؟ “بیش از یک ظرف به این سوال که مواد تشکیل دهنده من خواهد و نمی خواهد استفاده در آشپزخانه ما. تمرکز ما این است که در املاک معتبر, مواد طبیعی حتی اگر تمام صفت شده اند بیش از حد و از دست برخی از ارزش خود را.”

تمام زمان های مورد علاقه ادویه. “دانه تونکا. معرفی کردم به آن را برای اولین بار در 24 سال پیش توسط پاتریک Henriroux در لا Pyramide در وین, فرانسه. او خدمت من brûlée کرم با این عطر باور نکردنی. آن را به طور گسترده ای توزیع شده در آن, بنابراین من تا به حال به دنبال آن است. هنگامی که من دست من در برخی از لوبیا رو با یکی در جیب کت من برای یک سال. هیچ شوخی است.”

چه موسیقی مورد علاقه خود را به گوش دادن به در حالی که شما طبخ ؟ “ما در حال حاضر در حال گوش دادن به شوپن و Ezio Bosso در طول خدمت. Bosso موسیقی خاص باعث می شود شما واقعا احساس می کنید در یک جهان و مواد تشکیل دهنده در مقابل از شما.”

آیا شما رشد پخت و پز به عنوان یک کودک ؟ “بله. من استفاده می شود به اویختن در آشپزخانه, لو Calandre هر روز بعد از مدرسه و تماشای مادر من. او به من اجازه دهید کوکی ها را با او. من استفاده می شود به یک روز رویای داشتن خود من آشپز ژاکت.”

آنچه در کتاب آشپزی خود را رفتن به منبع برای الهام ؟ “وجود ندارد فقط یک کتاب آشپزی ، من باید خودم را با کوه در می رم از طریق پیر منطقه ای دستور العمل های ایتالیایی.”

بعد از این همه سال کار در رستوران, آیا شما هنوز هم لذت بردن از بیرون رفتن برای غذا خوردن ؟ “بله البته. من دوست دارم به بیرون رفتن با خانواده و لذت بردن از یک مدت طولانی, صلح آمیز, یکشنبه ناهار.”

است وجود دارد یک آشپز شما می خواهم به طبخ ، “Fulvio Pierangelini. او حرف نمی زند اما زمانی که او می کند او یک فیلسوف است.”

نام تمام وقت با بهترین پخت و پز نشان می دهد. آشپز جدول.”

چه شده است یک ابزار است که شما همیشه مطمئن شوید که بسته به زمانی که شما در حال سفر برای کسب و کار ؟ “هیچ چیز نیست. من ترجیح می دهم به سفر نور است.”

ماسیمیلیانو Alajmo توسط آشپز در Sesamo در رویال منصور در مراکش. هنگامی که او در 28 او موفق به دریافت سه ستاره میچلین برای پخت و پز خود را در خانواده اش در رستوران لو Calandre در ایتالیا.

مصاحبه شده و تغلیظ شده و ویرایش شده است.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>