یک روز در زندگی از Bulleit ویسکی مخلوط کن Eboni عمده

Category: دیلی بیست Comments: No comments

Getting پرداخت به طعم بوربن هر روز یک کار است که اکثر دوستداران ویسکی می توانید فقط در مورد رویای است. برای Eboni عمده آن را فقط یک بخش طبیعی از معمول صبح.

با تحصیل در رشته علوم و صنايع غذايي عمده در فکر او به مقصد به صرف زندگی خود را مشغول به کار در واحد کنترل کیفیت یک شرکت مواد غذایی. اما زمانی که فرصتی برای کار در ویسکی صنعت بریدن در 2015, او می دانست که او تا به حال به درخواست و کمی بیش از چهار سال بعد او را ویسکی مخلوط کن برای Bulleit بوربن.

عمده در حال حاضر وقت خود را صرف حصول اطمینان از شیشه ای خود را از Bulleit سلیقه مانند Bulleit—از یک دسته به بعد. در اینجا یک نگاه اجمالی از او روز به روز به عنوان یک ماشین مخصوص مخلوط کردن, از جمله آنچه او دوست دارد در مورد نقش و چالش برانگیز ترین بخش از مزه بوربن به عنوان یک حرفه ای.

آنچه شما می خواهید زمانی که شما در حال رشد بودند ؟ “من به یاد داشته باشید داشتن یک قطعی حرفه ای هدف زمانی که من در حال رشد بود اما من همیشه می خواستم به در به چالش کشیدن فضای. من انتخاب مواد غذایی علوم به دلیل شیفتگی من با مواد تشکیل دهنده و قابلیت های. من عاشق یادگیری پس از آن مهم است که من به دنبال یک حرفه ای که در آن هر روز احساس مانند یک علم جدید آزمایش. خوشبختانه من در بر داشت که در Bulleit به عنوان یک ویسکی مخلوط کن.”

آیا شما رفتن به مدرسه و برنامه ریزی برای یک ویسکی مخلوط کن? “من رفتم به آلاباما A&M University عمده در علوم و صنایع غذایی با جزئی در شیمی است. در حالی که هیچ مدرک رسمی برای تبدیل شدن به یک ویسکی مخلوط کن, من باور دارم, علوم و صنایع غذایی شیمی کامل شد پایه برای شروع سفر من. قبل از پیوستن به Bulleit تیم من مطالعه و آموزش دیده در شیمی مواد غذایی, مهندسی میکروبیولوژی حسی علم و توسعه محصول است.”

شما می توانید خود را به ما بگویید معمولی روزمره? “من روز برنامه ریزی شده در چند بخش. ما همیشه و دریافت تن از نمونه ها از Bulleit رسومات و انبارها بنابراین ما مطمئن شوید که ما برنامه های ما ارزیابی در پیش است. ارزیابی نمونه برای روز ریخته می شوند و ما می توانیم ارزیابی به 50 نمونه از هر دو عرقیات و maturates.

بقیه روز را صرف کار بر روی پروژه های دیگر که آیا آن بهبود کیفیت, فرمول تعمیر و نگهداری و یا نوآوری. من هم دوست دارم در تعامل با مصرف کنندگان ما و ویسکی متخصصان بنابراین من سعی کنید به موسیقی پاپ به Bulleit تقطیر شرکت. تجربه بازدید کننده حداقل یک یا دو بار در هفته.

در مناسبت نادر است که من به برخی از اوقات فراغت در روز, من به [این رسومات را] پایدار گلخانه ای که در آن ما مواد گیاهی و garnishes برای ما در سایت نوار کوکتل. ما در سایت مدیر نوشیدنی دنی به من بگویید چه فصل و چه می تواند جفت خوبی با ما Bulleit انواع کوکتل. آن را همیشه سرگرم کننده را به گپ زدن با مردم در این تیم که که همان شور و شوق برای آزمایش با مواد تشکیل دهنده است.”

آنچه چالش برانگیز ترین بخش از یک ویسکی مخلوط کن? “نظم و انضباط و کمال است. بودن یک ماشین مخصوص مخلوط کردن طول می کشد مقدار زیادی از آموزش و نظم و انضباط. شما نیز به طور طبیعی تبدیل به یک کمال گرا به عنوان آن می تواند 10 تا 20 فرمول برای به دست آوردن یکی که فقط حق است. مهم نیست که چگونه بسیاری از آن را طول می کشد, ما متوقف نمی تا زمانی که فرمول مطابقت دقیق به ما با کیفیت بالا و انتظارات برای Bulleit.”

پس از ترکیب این است که خیلی در مورد بینی شما خودداری از خوردن برخی مواد غذایی خاص و یا پوشیدن هر چیزی را با یک عطر و بوی هنگامی که شما در حال کار ؟ “من نمی پوشیدن هر آیتم های معطر از دوشنبه تا جمعه. جالب اینجاست که من شده اند بیشتر علاقه مند به عطر امروزه برای تعطیلات آخر هفته—من فکر می کنم این به دلیل آن است که مانند میوه ممنوعه. من هم تقریبا خوردن همان چیزی که برای صبحانه و ناهار. من جلوگیری از سنگین یا طولانی طعم در طول روز و یا مطمئن شوید که من ارزیابی تمام نمونه ها قبل از ناهار.”

چگونه شما می خواهم نوشیدن Bulleit هنگامی که شما در حال مزه کردن در کارخانه یا محل تقطیر? “من دو رفتن به خدمت هستند Bulleit بوربن 10 ساله شسته و رفته و یا Bulleit بوربن مخلوط با یک, در خانه, شربت میوه و یک چلپ چلوپ از آبجو زنجبیل.”

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>