پخت و پز از طریق جنوب به گذشته و حال و آینده

Category: دیلی بیست Comments: No comments

گذشته هرگز مرده است. آن را حتی گذشته است.” ترین کردنی شاید تنها کردنی چیزی که ویلیام فاکنر تا کنون نوشته می شود کندن از دریا از طولانی جملات neologisms و ناهمواری پیچیدگی به دلیل آن است که موجز و آن خم به نیازهای کسانی که استفاده از آن—به عنوان آن را در اینجا. در آن طنین انداز با کل غرب, منطقه ای است که برای همیشه با تاریخ و هویت. جنوب نیست ، آن را حتی یک محل.

اما متوقف نشده مردمی از نوشتن در مورد آن و سه اشپزی جدید مقابله با جنوب و یا میراث جنوب در راه کاملا متفاوت.

Sean براک را در جنوبراب نیوتن به دنبال جنوبو تونی Tipton-مارتین جشن هر دو فوق العاده و عبارات به طور کامل جنبه های مختلف از همان بحث است.

هر زمان که من به عنوان خوانده شده براک کار و یا خواندن داستان در مورد او حس من در مفهوم ضمنی این است که او یک دانه saver. برای من آن است که خود را تعریف مشخصه. یک دانه محافظ می خواهد به حمل به جلو بیت از گذشته بیت از میراث فرهنگی و جوانه زدن است که میراث به رشد است. یک دانه saver همچنین معتقد است که این مسئولیت می افتد به او را. آن است که یک پاپ و موقعیت آن است که یک نوع خاصی از کسی که معتقد است خود رسول. ارتباط از وظیفه و نفس پیچیده است: به صرف یک زندگی به دنبال حفظ سنت های جوانه زنی از گذشته به آینده یک مسئولیت بزرگ است اما به یک احساس نامیده می شود برای انجام این کار. (درست مثل بتمن به دنبال به آسمان و دانستن که Gotham سیگنال چشمک می زند فقط برای او.)

“من امیدوارم که روزی من به یاد خواهد شد برای کمک به مردم در همه جا درک که در جنوب مواد غذایی باید در نظر گرفته میان احترام ترین غذاهای جهان,” او می نویسد: در مقدمه کتاب جدید خود را. و من موافقت می کنم که غذاهای جنوبی و بسیار کمی برای انجام با “کلیشه های سنگین و چرب و افراطی ظروف.” چیزی که برای من جالب است که چگونه به راحتی او می تواند نوشته اند که در جنوب مواد غذایی باید مورد احترام و چپ میراث خود را خارج از آن. این چیزی که در مورد رسولان: آنها همیشه می خواهند شما را به نام این فصل از کتاب پس از آنها.

براک به نظر می رسد در جنوب به عنوان مجموعه ای از microregions به درستی اشاره کردن که “این مواد غذایی در بخش هایی از ایالت ویرجینیا که مرز کنتاکی متفاوت است که در این منطقه یافت که مرزهای تنسی است.” آن است که یکپارچه نیست او می نویسد: اما مرتبط با هم ارتباط فرهنگی.

در pixelated نسخه از جنوب غذاهای جنوبی به عنوان بسیاری از غذاهای به عنوان قاره اروپا است. چشم انداز خود را از نحوه مطالعه و درک آن است که بیش از حد محلی است.

قوانین او مجموعه های خارج سخت است. “اگر شما خوردن سبزیجات است که شما و همسایگان خود شده اند و یا پر کردن شربت خانه خود را با دانه و روغن و سایر چربی ها و سبزی خشک و ادویه جات ترشی جات تولید شده در خود و جامعه خود را در رابطه با مواد غذایی و پخت و پز را تغییر دهید به سرعت. و این تنها راه برای دوباره ایجاد آنچه یک روز مانند طعم در جنوب و یا در منطقه خود را در یک حس خالص.”

خوشبختانه این باورها aspirational. او اضافه koji برنج (ملی و طعم از ژاپن) به دستور او برای سس تند و وجود Manchego پنیر رنده شده را بر بالای خود کودک collard سزار. این به عنوان امداد آمد.

هیچ یک از که است که می گویند که این دیدگاه از جنوب نیست ارزش داشتن. آن را بسیار Sean براک و در اینجا آن را بسیار متمرکز بر خانه و آشپزخانه و شربت خانه. رفته رستوران صفحات از آخرین کتاب جایگزین با زرق و برق دار, دستور عملی برای استیک و همبرگر. وجود دارد در اینجا سخنرانی فوق العاده از خمره تخمیر و ترش, ذرت, شیشه مخلوط, ترشی گوجه فرنگی-خورش بامیه و گودال-مرغ پخته ساندویچ. بلند پروازانه آشپز به دنبال پروژه های سرگرم کننده را پیدا کنید دستور العمل های مانند خرچنگ کوچک bottarga bologna و هندوانه ملاس. وجود دارد, کلمات قصار در کشور ژامبون و آهن و برخی از دستور العمل های واقعا عشق نامه. کنسرو چرب لوبیا—به اصطلاح خود را به دلیل نرم و صاف و براق, پوست, چرا که از یک چربی—برای مثال است که به سختی یک دستور غذا. آن را فقط به دستورالعمل در قرار دادن حبوبات در کوزه را با کمی نمک و سپس کنسرو فشار آنها است. دستورالعمل های مهم به عبارت دیگر در اینجا گنجانده شده نه به این دلیل از دستور العمل اما از آنجا که براک عاشق چرب لوبیا و احساس می کند که شربت خانه خود را باید چند شیشه در آن بیش از حد.

جالب راب نیوتن چشم انداز جنوبی نیز یکی, که در جنوب تقسیم شده است نواحی. خود بخش بسیار ساده است: Upper, جنوب, جنوبی, Gulf Coast, coastal دشت و ناحیهای در شمال غربی کشور کم و جنوب شرقی ساحل. (او هوشمندانه برگ بسیاری از فلوریدا و تگزاس و همچنین کباب. هر یک از کسانی که همه چیز خود را از جهان است.) این مناطق هر کدام نیز خود را terroir—انواع ماهی های مختلف فصل رشد. (براک اشاره به همان نقطه با یک میز کوچک در مورد های مختلف بلغور و انواع میگو خدمت در سراسر جنوب.)

آنچه در اینجا متفاوت است که با استفاده از میگو. نیوتن معرفی هر بخش با “یک کمی از تاریخ هر منطقه و نیروهای (جغرافیایی و سیاسی و جمعیتی) است که شکل آن در طول زمان است.” که البته برای تلفن های موبایل مانند بسیاری از جنوبی آشپزی و درسی برای دبیرستان تعلیمات مدنی کلاس, اما او همچنین می نویسد: “امروز من رانندگی در سراسر جنوب و دیدن بازارهای آسیایی و مکزیکی رستوران در حتی کوچکترین شهرهای, و من فکر می کنم در مورد چگونه هیجان زده هستم برای رسیدن به می دانم که من همسایه جدید.”

که قطعا نه آنچه ما بیا به فکر می کنم زمانی که ما فکر می کنم در مورد غذایی جنوب و جنوب اشپزی.

نیوتن می نویسد که هیچ دگم در آشپزخانه خود را. “بزرگترین لذت در آشپزی, آشپزی جنوبی است که پیدا کردن راه هایی برای آن را خود شما.” و او به این معنی است که برای هر کس که چرا او را شامل ظروف زیبا مانند خود Kalbi-سبک گوشت گوساله گریل شده با سبزیجات در تابستان پنکیک. ترشی بامیه است سمت راست وجود دارد در کنار کیمچی که باعث می شود یک تن از حس. در نظر گرفتن یک دستور برای میگو و کشور ژامبون Lumpia با سويا-سورگوم سرکه سس فرو بردن که او به لینک فیلیپینی جامعه اطراف ساحل ویرجینیا. او اعتبار کتی مای از Greenwood, می سی سی پی (“دختر خانمی که زد دلتا اولین رستوران چینی در 1970s”) برای الهام بخش خود Potlikker که گمان می کنم این است که بسیار نزدیک به نمونه قابلمه داغ, اما با potlikker براث به عنوان متلاطم سوپ پایه رشد می کند که خوشمزه تر به عنوان وعده غذایی پیشرفت می کند.

سیاه چشم نخود Falafels فقط شما می خواهید به نگاه خود را از دستور العمل های مرغ سرخ شده یا دوغ بیسکویت. او نمی جعبه استانداردهای زیرا او می داند که آنها جایگزین شده اما فقط باز آفرینی است. در پویا به جلو نگاه جنوب, فرهنگ بدان معنی است که ما می توانیم در حال حاضر بیسکویت با Masa-سرخ شده با دست و پا کردن که صدر با یک دسته علف و غیره از Tomatillo سالسا ورد.

جشن ندارد, جنوب, کتاب آشپزی. آن را یک کتاب علمی است که شامل دستور العمل و محصول Toni Tipton-مارتین چشمگیر مطالعه آفریقایی پخت و پز. او در کتاب قبلی این Jemima کدبررسی الگوهای آشپزی تلفیقی از طعم از هائیتی و غرب هند مثلا با سنت است که جان سالم به در برد وسط پاساژ که تشکیل foodways از آمریکای جنوبی. کتاب جدید او به نظر می رسد در چگونه این ظروف شدند و سپس در سراسر کشور به تصویب رسید و توسط آشپز چندان دور از جنوب. Tipton-مارتین خودش رشد در لس آنجلس تپه و می نویسد: در مورد دوران کودکی راحتی که در طی آن او را در آغوش متنوع سنت های آشپزی. او در حال حاضر مجموعه آنچه که او خواستار “جهانی جدول” در خانه خود. “چدن تابع با استخوان چین کریستال و گلدار و یاد جنوبی و غذاهای بین المللی در حال خدمت در کنار یکدیگر و به نظر می رسد مناسب در خانه است.” (نگاه کنید کیمچی و ترشی بامیه, بالاتر.)

او می نویسد: “من می دانستم که آنچه من و خانواده و دوستان ما و جامعه هستند و در عین حال سنتی نوشته شده تاریخچه و مدرن رسانه های اجتماعی به طور مداوم نادیده گرفته ما سبک پخت و پز. برخی از منتقدان رستوران mischaracterized مبتکر آفریقایی-آسیایی, ناهارخوری زیبا به عنوان ” اصیل.’ دیگران panned اواسط به مجلل آفریقایی و آمریکای رستوران ها که در خدمت روح غذا یا کرایه جنوبی.”

Tipton-مارتین می خواستم به مجموعه ای از رکورد مستقیم و افتخار و شادی متنوع پخت و پز از جنوب بدون توجه به جایی که گفت: پخت و پز صورت گرفت. او قطعا موفق بوده است. او می خواهد ما را برای پایان دادن به وابستگی ما را در استفاده از برچسب “جنوب” و “روح”. چون به قول فاکنر, واقعا, جنوب نیست حتی جنوب آن نیست و حتی یک محل.

بنابراین در اینجا ما باید زیبا, فرانسوی, خورش گوشت گاو و بو پا بره با رزماری و الحاق آن صفحه تاریخی است دستور کباب شانه یا پا از گوشت گوسفند از یک کتاب تونس G. Campbell, منتشر شده در سال 1848. (Tipton-مارتین دانش تاریخی سیاه و سفید آشپزی حیرت انگیز است.) در عرض چند صفحه کتاب منحرف به آفریقایی طعم با سس بادام زمینی است که معرفی شده است که با الهام از سنگال آشپزی و سپس به کارائیب کباب گوشت خوک.

نیز وجود دارد مقدار زیادی از دستور العمل های برای آنچه جنوب شناخته شده است از جمله étouffée, بامیه و کباب. تاپیک کل صفحه را در بیسکویت در کل قبل از چند دستور العمل برای بیسکویت از انواع مختلف.

این همه می آید با هم روی میز بود و او وعده داده شده آن را, آهن نشسته سمت راست در کنار استخوان چین است.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>