مخلوط کردن این Citrusy ویسکی چاودار و زنجبیل کوکتل

Category: دیلی بیست Comments: No comments

چه چیزی الهام بخش شما برای ایجاد این کوکتل ؟ “آویشن یکی از گیاهان مورد علاقه من برای کار با آن به ارمغان می آورد ادویه Rittenhouse چاودار. سرکه در درختچه میآید کردن Pama ساخت این ترش کمی sipper.”

هنگامی که شما در خدمت این نوشیدنی ؟ “من ساخته شده آن را کم الکل بنابراین این یک روز خوب نوشیدن نوشیدنی. یک پاسیو کوبنده یک ایوان sipper یک استخر معجون…ما باید نام های بسیاری برای روز نوشیدن در New Orleans مانند Inuits باید به صورت برف است.”

چه موسیقی شما را جفت آن را با ؟ “من می خواهم آرامش بخش, موسیقی کلاسیک برای نرم نسیم تابستان, اما من هم دوست دارم بلوگرس…Chris Thile پل که! میزبان زندگی می کنند از اینجا است که یک بلوگراس, ماندولین, whizz و او هم یک آلبوم از باخ! او یک کوکتل nerd و ویسکی چاودار فن. بنابراین من می خواهم برخی از بازی Chris Thile برای اطمینان حاصل کنید. او عاشق این کوکتل. آن را در همان خانواده من Charbonneau راه کوکتل است که من همیشه برای او و گروه زمانی که آنها بازی شهر من.”

چه مواد غذایی را به شما جفت آن را با ؟ “در حال حاضر با بهره گیری از این با ماهی تن ماهی ساندویچ با ادویه ترشی چیپس سیب زمینی smushed در بالا. این است که بیش از حد عجیب و غریب ؟ جفت آن را با مورد علاقه خود را به راحتی, مواد غذایی, من حدس می زنم.”

نام فرد (زنده یا مرده) شما می خواهم به این کوکتل برای. “پدر بزرگ من. ساخته شده با تازه های وحشی کوه آویشن از حیاط خلوت خود را.”

آسمانی ترش

توسط ابیگیل Gullo

مواد تشکیل دهنده

  • 1 اونس Rittenhouse چاودار (منظور در Drizly)
  • .75 اونس Domaine de کانتون (منظور در Drizly)
  • .5 اونس Pama انار آب نارگیل
  • 1 اونس آب لیمو
  • .75 اونس لیمو آویشن درختچه*
  • شیشه: کوکتل
  • چاشنی زدن: بهار تازه آویشن

جهت

اضافه کردن همه مواد تشکیل دهنده به یک شاکر و پر کردن با یخ. لرزش و فشار به یک لیوان نوشیدنی سرد. چاشنی زدن با یک بهار تازه آویشن.

لیمو آویشن درختچه*

مواد تشکیل دهنده

  • لایه برداری از 3 لیمو
  • 1 فنجان شکر
  • 10 آویشن ارتوپدی
  • .5 فنجان سرکه
  • .25 فنجان آب داغ

جهت

پوست سه لیمو را با یک سبزی peeler. سعی کنید برای جلوگیری از مصرف کردن پنبه سفید. اضافه کردن لیمو و پرتقال و شکر را به یک mason jar. درهم و برهم کردن لیمو, لایه برداری در قند. در یک جداگانه non-reactive (نه فلز) ظرف غرق آویشن در سرکه. اجازه دهید هر دو ظروف بقیه برای حداقل دو ساعت اما بیش از دو روز. اضافه کردن هر دو مخلوط را به یک پارچ یا کاسه به علاوه آب داغ. هم بزنید و فشار به پاک کردن شیشه و درپوش آن است. لرزش آن را به خوبی به ترکیب هر undissolved شکر. فروشگاه در یخچال و فریزر و آن را تنها با سن بهتر.

ابیگیل Gullo با استعداد است سیاتل متصدی بار. در سال 2016 او برنده بهشت هیل متصدی بار از سال رقابت است.

با تشکر از شما بهشت هیل متصدی بار از سال به همکاری با نیمه پر در Bartenders در خانه کوکتل سری ویدئو.

شما می توانید پیدا کردن اطلاعات بیشتر در Bartenders در خانه کوکتل آموزش در اینجا!

مصاحبه شده و تغلیظ شده و ویرایش شده است.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>