ونکوور پلیس می گویند سه نفر دستگیر شدند سه شنبه شب بعد از یک گروه از معترضان اشغال دادستان کل دیوید است به ونکوور ،
به گفته پلیس این معترضان بودند UBCC350 یک گروه از دانشگاه بریتیش کلمبیا دانش آموزان و کارکنان با تمرکز بر تغییر آب و هوا و صحنه یک شغل در حمایت از مرطوب’suwet’en ملت مخالفان ساحلی GasLink خط لوله در شمال B. C.
پلیس تظاهرکنندگان اشغال دفتر از ساعت 9 صبح تا 7 بعد از ظهر دو ساعت پس از بسته شدن زمانی که پلیس ساخته شده بازداشت.
ادامه مطلب: 12 نفر دستگیر و پس از بومی تظاهرکنندگان اشغال B. C. دفتر وزیر
“پس از کارکنان خواسته آنها را چندین بار به مرخصی پلیس وارد و بازداشت سه نفر برای فساد” Const. Tania Visintin گفت: در یک ایمیل.
“آنها گرفته شد به زندان و منتشر شد با یک دادگاه تاریخ است.”

معترضان می گویند B. C. s NDP دولت است نه زندگی کردن به تعهدات خود تحت سازمان ملل متحد اعلامیه حقوق مردمان بومی (UNDRIP) و می خواهید این استان به تعلیق مجوز برای گاز خط لوله ساخت و ساز.
این گروه همچنین می خواهد RCMP خارج از مرطوب’suwet’en قلمرو و می گوید: این استان دولت فدرال و پلیس و خصوصی صنعت باید پایبند به قانون بومی در unceded خاک.
ادامه مطلب: گروه شوراهای ارثی chiefs — در اینجا آنچه که در مورد بومی حکومت
این خط لوله است استانی و فدرال تصویب و حمایت از تمام 20 منتخب بومی شوراها در امتداد مسیر خود را.
اما مخالفان می گویند انتخاب گروه شوراهای مصنوع کانادا استعماری سیستم ندارند و اقتدار بیش از unceded خاک.
اشغال آمد تقریبا یک هفته پس از بومی رهبری جوانان شغل وزارت انرژی و معادن و منابع نفت در ویکتوریا در همان موضوع.
ادامه مطلب: B. C. دولت منصوب ناتان کالن به عنوان رابط با مرطوب’suwet’en ارثی ستاد
ویکتوریا پلیس دستگیر 12 بزرگسالان در آن اعتراض کردند.
اتحادیه B. C. سران هند, (UBCIC) می گوید آن است ثبت یک شکایت رسمی با دفتر پلیس شکایت کمیسر (OPCC) بیش از ویکتوریا افسران دست زدن به اعتراض و برگزاری یک رویداد رسانه ای در روز چهارشنبه.
© 2020 جهانی, اخبار یک بخش از کوروس Entertainment Inc.




Leave a reply