چه نوشیدنی در بروکلین جدید بار رفتن Niban

Category: دیلی بیست Comments: No comments

منn, New York, کافه می آیند و بدون هیاهو و همان می رود برای bartenders. اما تقریبا از دقیقه Kenta رفتن آغاز شده در افسانه ای ایجاد Pegu باشگاه او قادر به ایستادگی کردن از دیگر همه ستاره کار وجود دارد.

در حالی که برخی از bartenders جلب توجه با نمایشهایش و یا بیش از حد بالا لرزش فرمان Goto احترام با توجه دقیق به جزئیات و ارادت او به هنر مهمان نوازی. در وسط یکی از بلندترین مکان بر روی زمین, او تاسیس یک حباب از لذت و آرامش را برای مهمانان نشسته قبل از او در نوار. این جای تعجب نیست او به متصدی بار از سال در قصه های کوکتل کنوانسیون در سال 2011.

در سال 2015 او را باز کرد اولین پروژه بار رفتن. پایین سمت شرق نقطه خوشحال نیویورکی با آن ژاپنی-تحت تاثیر کرایه و کوکتل و دریافت پر شور پاسخ برای منو های آن از جمله خود را در خیابان کلاسیک غذایی okonomiyaki و امضای ساکورا مارتینی.

وارد نوار Goto Niban. “Niban به معنای دوم [در] اما بار رفتن Niban است که یک کپی از نوار Goto می گوید:” رفتن.

در حالی که محل جدید در برگن استریت در بروکلین است که بزرگتر از نسخه اصلی یک, شما می توانید بگویید این دو موسسات مرتبط هستند از آنجایی که آنها هر دو دارای همان فضای گرم و دعوت.

Niban ارائه می دهد فوق العاده نوار بالا و سفارشی تصویر زمینه نقاشی دیواری نفیس شامل باغ صحنه است که در خدمت به عنوان فضایی را نقطه کانونی. هدف این بود برای ایجاد یک اتاق که تکرار محل برای اولین بار در جزئیات آن مانند تیره چوب گردو در سراسر استفاده می شود اما با ظریف تر و احساس عاشقانه.

“مانند در نوار Goto در Niban هر دو طراحی فضا و آیتم های منو تحت تاثیر هویت من به عنوان هر دو ژاپنی و یک نیویورکر می گوید:” رفتن. “هر دو فضاهای زیبا هستند اما در راه های مختلف.”

یک بار دیگر منوی غذا همکاری با آشپز Kiyo Shinoki از Takumen که همچنین مشورت در نوار رفتن. با وجود چند بازدید ارائه شده در هر دو مکان, مانند, خوشمزه, kombu کرفس و ساکورا مارتینی (مردم را به آنچه آنها می خواهند حق?), اکثر موارد در Niban منوی جدید هستند.

Goto گردد یک انتخاب هوشمندانه اصلی دستور العمل های کوکتل با استفاده از مواد تشکیل دهنده مانند shochu, ume هویج و dashi که جفت خوبی با غذاهای که برجسته ژاپنی به مواد تشکیل دهنده.

در اینجا پنج کوکتل و غذا شما باید سعی کنید زمانی که شما بازدید بار رفتن Niban. این یکی جای همه ما می تواند امید به میله های اطراف نیویورک برای مدت زمان طولانی.

HOJI-CHA از مد افتاده

یک ژاپنی در ریف های قدیمی از مد افتاده, این معجون شامل سه عنصر اصلی—رم مول bitters و hojicha—اما وجود دارد هیچ چیز ساده در مورد آن.

“Hojicha است چای سبز است که بو داده شده پس از برگ ها را بخار پز می گوید:” رفتن. “همراه با از بین بردن تلخی برشته فرآیند آن را می دهد یک عطر خاکی و کمی دودی طعم و مزه. من فکر می کنم آن را واقعا آشنایی خود را برای استفاده در کوکتل به دلیل عمیق تر و طعم.”

این کوکتل نام کلمه ژاپنی برای “بنفش” و رفتن می گوید که “مانند گل این است که ملایم و ظریف اما پیچیده می نوشند.” خدمت در یک لیوان بلند و چاشنی زده با یک گل ظریف آن را ترکیبی از shochu, gin, Calpico با کمی کرم د violette و صدر با درخشان به خاطر.

ترنج SIDECAR

ترکیب دو تا از مورد علاقه خود را در زمستان مواد لازم—مرکبات و آب زردآلو—روشن این پیچ و تاب و در بازی های کلاسیک درشکه چهار چرخه شامل ترنج و لیمو و آب آهک و yuzu bitters.

“در قصیده به Pegu باشگاه که در آن من شروع کردم حرفه ای ما در حال آراستن ترنج در درشکه چهار چرخه با یک Pegu آهک گوه می گوید:” رفتن.

DASHI پاپ کورن

شما می توانید بگویید که حتی کوچکترین جزئیات را با دقت در نظر گرفته شده است در Niban. پاپ کورن این قاعده مستثنی نیست و آن سخت است برای پیدا کردن یک رضایت بخش تر بار میان وعده از آن نسخه در صدر با dashi (شما می توانید انتخاب کنید از اومامی داشی یا گیاهی dashi).

به دنبال کامل, پاپ کورن جفت شدن? رفتن به توصیه shochu, mezcal و کرفس Koji-سن کوکتل, که همچنین با استفاده از dashi. “این یک اومامی بیش از حد, اما در یک راه خوب,” او می گوید.

کلاسیک کوروکه

یکی از بزرگترین جاذبه های Niban غذا منو انتخاب خود را از چهار croquettes یا کوروکه. جاذبه اصلی کلاسیک کوروکه ساخته شده با nikujagaمخلوطی از سیب زمینی و پیاز و آهسته پخته و گوشت گاو و خدمت با خانه سس (Kewpie, سس مایونز, سس سویا و dashi).

“Nikujaga است که واقعا مانند یک غذای راحت برای من و من به ارمغان می آورد بازگشت به دوران کودکی من, می گوید:” رفتن.

دیگر کوروکه گزینه های شامل Chizu (سیب زمینی gruyere, bechamel و پارمسان) این Kare Raisu (Japanese کاری برنج) و Eda-ابی (میگو و edamame خدمت کرده با گوجه فرنگی و پیاز و سیر و سس ماهی کولی).

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>