چه تفاوتی بین عسل و آگاو?

در حال حاضر که من خانه نشین من شده است به آزمایش با مواد تشکیل دهنده تر از همیشه قبل از. منظور من—چه چیز دیگری وجود دارد برای انجام کار خود را به شیشه بر شیشه خانه سس سالاد و مخلوط با استفاده از هر ادويه در یخچال خود را مانند برخی از دیوانه دیوانه دانشمند ؟ که زمانی که من تصمیم به گرفتن درس خوان در مورد آنچه که من در واقع با استفاده از اغلب—هر دو عسل و آگاو. واقعیت این است که من تا به حال شده است با استفاده از آنها به جای یکدیگر ممکن است مناسب آشپزی پروتکل داده شده در مورد نحوه های مختلف هستند. بیایید نگاهی به راه های که در آن آنها متفاوت است.

چه عسل ؟

مد روز به عنوان عسل با کیفیت بالا تبدیل شده است, شما نمی بینم هر وگان اثرگذارندهها نوشتن در مورد آن را هر زمان به زودی. “برخی از گیاهخواران در نظر عسل غیر گیاهی به دلیل آن تولید شده از کار زنبور عسل می گوید:” پاتریشیا Bannan, MS, TROJAN, متخصص تغذیه-تغذیه سالم و متخصص. “آنها بر این باورند که بهره برداری از نیروی کار از زنبور عسل و سپس برداشت خود را از منبع انرژی غیر اخلاقی است. آنها همچنین بر این باورند که شیوه های در مقیاس بزرگ پرورش زنبور عسل عملیات می تواند آسیب برساند و یا کشتن زنبور عسل است.”

یک دلیل وجود دارد ما شیب سیب در عسل در روش هشانا: برای سال جدید: آن چنان شیرین و رضایت بخش آن را سوراخ زبان خود را (اما در یک راه خوب). با توجه به مجله پزشکی اینتگرتیو بینش آن ساخته شده که Apis mellifera زنبور عسل جمع آوری شهد از گل شهد یا شته (حشرات) ترشحات. زنبور عسل و سپس خود عسل موم مانند ظروف به نام honeycombs.

مختلف عسل VARIETALS

مانند شراب و عسل و دارای طعم های مختلف و ظاهر بسته به موقعیت جغرافیایی آب و هوا و برداشت و روش های ذخیره سازی. (به طور جدی تحت تاثیر قرار دادن دوستان خود را با عسل مزه). در اینجا چیزی است که شما می توانید انتظار در مواد غذایی و یا غذاهای تخصص و فروشگاه با توجه به Bannan.

شبدر: با غنی رنگ طلایی و ملایم عطر و طعم این عسل انواع ساخته شده از گل شبدر یکی از انواع شناخته شده.

آووکادو: مانند آووکادو گیاه که از آن شکوفه, این عسل دارای اذوقه و نوشابه طعم و رنگ تیره.

شاو: این فلوریدا مشتق از عسل است که نور طلایی رنگ متمایز و در عین حال طعم ملایم.

Manuka: بیش از فقط یک چهره زیبا, این استاندارد طلا از عسل ساخته شده از نیوزیلند بر اساس manuka گیاه. به علت غلظت بالاتر از فعال ترکیب آلی methylglyoxal آن دارای خواص درمانی متعدد از جمله زخم و ترمیم بافت

تمام نمی شود عسل است که از همان کیفیت یا. برخی از درجه پایین عسل حاوی دانه های ریز تشکیل شده از ذرات کوچک از مانده لانه زنبوری است که می تواند منجر به تبلور با توجه به ایالات متحده وزارت کشاورزی. در طول زمان گرانوله سخت می تواند عسل منجر به دلپذیری, بلورهای درشت است که آن را دشوار است به گسترش حرکت شبیه چمچه زنی و یا هم بزنید.

عسل در محدوده رنگ در Pfund مقیاس از آب سفید به رنگ کهربایی تیره با فندک گونه دیده می شود به عنوان با کیفیت بالاتر. به طور کلی شما می خواهید به دنبال عسل مشخص شده درجه یک که بدست آورده نمره آن در حال شفاف و غایب از هر قابل مشاهده حسی و نقص.

عسل فواید

عسل است که اغلب هم زده به چای مخلوط و آب برای آن ادعا مزایای دارویی, اما این ادعا ممکن است پر از شکوفه با توجه به Bannan. آن را تنها شامل مواد معدنی مانند مس و آهن و منیزیم و خدمت نمی نزدیک به خود را پوشش توصیه می شود مصرف روزانه. عسل حاوی باکتری و ضد التهابی و خواص ضد میکروبی اما آن را نمی خواهد پرسشگری دارد درمان شما از آنفولانزا و یا گلو درد یا. بهترین دفاع در برابر بیماری است به ماندن هیدراته (از آب کمک می کند تا کاهش تراکم و اجازه می دهد تا به کلیه ها برای دفع ضایعات با توجه به دانشگاه ایالتی میشیگان). و اگر اضافه کردن عسل به چای خود را تشویق می کند شما را به نوشیدن تا پس از آن پیش بروید و خودتان را به یک آید تپه قاشق چای خوری و یا دو. “خط پایین این است که عسل است که هنوز هم یک شیرین کننده و حاوی تقریبا همان مقدار کالری به عنوان قند. عسل را باید در حد اعتدال برخوردار برای عطر و طعم و شیرینی هر تغذیه ای و یا مولفه های سلامت هستند و فقط یک جایزه می گوید:” Bannan.

ما را انتخاب کنید:

Wedderspoon خام Multifloral Manuka عسل

با آن به طور طبیعی آنزیم ها و آرامش طعم کارامل شما هرگز باید برای باز کردن و بستن درب شیشه با sticky fingers دوباره به لطف BPA-free فشار بطری.

چه آگاو?

در حالی که اسناد و مدارک در هنر نشان می دهد عسل برداشت به عنوان دور برگشت به عنوان 8000 سال پیش آگاو نسبتا جدیدتر در روند رسمی خود را در ورود به بازار آمریکا در آناهایم, کالیفرنیا, بهداشت نشان می دهد تجارت در سال 1995. روی محبت به عنوان “گیاه قرن” برای آن نادر شکوفه اوایل مستندات در مکزیک تاریخ نشان می دهد این گیاه را با استفاده از طیف وسیعی از پزشکی به سوزن و البته شیرین شهد. “آگاو شربت ساخته شده از برگ های گیاه آگاو. کارخانه برش و فشرده به عصاره شیرین sap. پالایش و پردازش آگاو تمایل به از بین بردن بسیاری از مفید سلامت اثر می گوید:” Bannan. وجود 200 شناخته شده آگاو شاداب گونه های گیاهی است که می تواند رسیدن به بیش از هشت فوت قد و 100 پوند است.

هر چند این گیاه ممکن است نگاه تهدید آمیز در اندازه با استفاده از آن شهد در پخت و پز روزمره است دور از آن. پس از تبدیل شدن به وگان من یکپارچه گنجانیده شده آن را به مخلوط و دستور العمل های دسر که من مسلما تلاش برای کاهش من شیرین کننده های مصنوعی مصرف.

مختلف آگاو VERTIALS

با توجه به Bannan, آگاو می تواند به رخ کشیدن چندین ویژگی های مختلف بسته به اینکه چگونه آن را برداشت.

نور: نور و خفیف در هر دو طعم و رنگ.

کهربا: تیره رنگ با طعم کارامل.

تیره: قوی در طعم کارامل و رنگ.

خام: نور و رنگ و عطر و طعم آن تولید می شود در دمای پایین تر بنابراین نه به از بین بردن آن به طور طبیعی آنزیم ها.

آبی: ساخته شده از گیاه آگاو آبی آن نور در عطر و طعم با متوسط رنگ طلایی. گیاه آگاو آبی تولید غنی شهد شیرین نیز استفاده را تکیلا.

آگاو مزایای بهداشت و درمان

این گیاه آگاو در خود حاوی فواید متعدد. متاسفانه روند کشیدن fructans از شهد حذف آنها را با توجه به مجله کشاورزی و شیمی مواد غذایی. “یکی از دلایل آگاو محبوب است این واقعیت است که این کاهش در شاخص قند خون نسبت به سایر شیرین کننده می گوید:” Bannan و اضافه کرد که آن را به احتمال زیاد به افزایش قند خون در نرخ آهسته تر. پس از آگاو در درجه اول ساخته شده از فروکتوز به جای ساکارز و بالا هستمounts فروکتوز در رژیم غذایی ممکن است نقش مهمی در افزایش وزن و کلسترول LDL (بد) سطح—آگاو باید ازش لذت برد برای عطر و طعم آن و نه از مزایای بهداشت و درمان فقط عسل می گوید Bannan.

ما را انتخاب کنید:

کرکلند امضا آلی آبی شهد آگاو

بسیاری از مارک های استفاده از پرکننده یا قند اضافی به پد محصول خود را اما این شامل 100 درصد خالص آگاو آبی. اگر آلی است که چیزی که برای شما مهم است این است که یک شرط بندی بزرگ.

عسل و آگاو FACE-OFF:

مشخصات عطر و طعم:

“تفاوت اصلی بین آگاو و عسل وقتی که پخت و پز است که عطر و طعم خود را نمایه می گوید:” Bannan. “عسل متفاوت است و عطر و طعم قوی تر در حالی که آگاو بیشتر خنثی هستند. اگر شما می خواهید عطر و طعم عسل به عنوان بخشی از ظرف عسل استفاده کنید. اگر شما به سادگی می خواهید یک شیرین عنصر که ندارد مسحور کننده عطر و طعم استفاده از آگاو.”

بافت:

در حالی که هر دو شیرین کننده های به رخ کشیدن مانند شربت قوام بدون توجه به تنوع آگاو تمایل به نازک تر از عسل آن را به طور کلی آسان تر برای اندازه گیری با دقت هم بزنید و به مایع دستور غذاها مانند سس سالاد و نوشیدنی.

عمر مفید:

نشده Bannan می گوید: عسل می تواند برای چندین دهه است اما موضوع به کیفیت تغییرات یک بار باز و ذخیره می شود. “به طور کلی عمر مفید یک تا دو سال است که بر روی بسته بندی عسل به حساب این تغییرات در کیفیت” او می گوید. ترین شهد آگاو اما باید یک عمر از دو سال است.

Scouted انتخاب محصولات به طور مستقل و قیمت ها منعکس کننده آنچه در دسترس بود در زمان انتشار. ثبت نام برای خبرنامه ما برای اطلاعات بیشتر و توصیه های ما را بررسی کنید کوپن سایت برای معاملات بیشتر. اگر شما خرید چیزی از پست های ما, ما ممکن است کسب یک کمیسیون کوچک.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

ایندکسر

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum su tesisatçısıTürk Telekom Mobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme BozdurmaBetpasRestbetVdcasinoKlasbahisGebze escorthtml nullednulled themes1xbetdogal taşlarMobil Ödeme BozdurmaLevitraMobil Ödeme Nakite ÇevirmeMobil Ödeme Nakite Çevirme1xbetistanbul escort, elit escort, maltepe escort, sahne escort, istanbulun en iyi escortları, mükemmel escort sitesi, güvenilir escort, hatun escortElexbetCasinomaxiPiabetTrbetGorabetMariobetTipobetBetpasBetvole